Rouwwerk

Gecondoleerd, hoe kunnen wij u helpen?

Passend rouwbloemwerk biedt nabestaanden, familie, vrienden en kennissen een geschikte manier om hun afscheidsgroet aan een dierbare overledene op betekenisvolle wijze vorm te geven. Met bloemwerk dat qua stijl, vorm, kleuren en materialen aansluit bij het karakter van de overledene kunnen zij deze dierbare persoon op een liefdevolle en persoonlijke manier vaarwel zeggen.

Persoonlijk

Alles naar jouw wensen!

U kunt een keuze maken uit een van de vele fotovoorbeelden hieronder. Wanneer u speciale wensen heeft dan kunt u contact met ons op nemen. De rouwbloemstukken kunnen geleverd worden met bedrukt lint in diverse kleuren. (Helaas bezorgen wij momenteel exclusief alleen in Amsterdam en Omstreken. Wel kunt u ten aller tijden de rouwstukken ophalen. Voor een deskundig advies kunt u langskomen op onze zaak op de Jan van Galenstraat 105 te Amsterdam. U kunt ook telefonisch contact opnemen via: 020- 689 1305.

Onze rouwbloemstukken hebben een zeer goede prijsstelling doordat wij niet afhankelijk zijn van een groothandel. Wij kopen zelf elke dag in op de best gesorteerde en grootste veiling van de wereld: Bloemenveiling Aalsmeer.

Voorbeelden

Neem contact op

Onze rouwwerk specialist zal spoedig contact met u opnemen.